lauantai 18. elokuuta 2012

Mehevät punaherukka-valkosuklaapalat


Ulkonäkö ei ehkä näytä niin herkulliselle, mutta kannattaa testata ja syödä vaniljajätskin kanssa. Meillä tykkäsi perhe, sekä vieraat!

100g voita
100g valkosuklaata
2 munaa
2dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2dl vehnäjauhoja
2dl mantelijauhetta
2tl leivinjauhetta
3dl punaherukoita
1rkl perunajauhoja

Sulata rasva kattilassa, siirrä kattila syrjään ja paloittele joukkoon valkosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut, jäähdytä. Vaahdota munat ja sokeri, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja valkosuklaaseos. Sekoita punaherukat ja perunajauhot keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 25cm x 30cm vuokaan ja ripottele marjat päälle. Paista 175 asteessa uunin ALAOSASSA 45 min. Anna jäähtyä täysin ennen leikkaamista. Tarjoa jäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti