tiistai 31. toukokuuta 2011

Mansikkakakku päiväkodin henkilökunnalle



Kiitokseksi lasten aivan ihanille hoitajille tein kesäisen täytekakun. Parempaa päiväkotia ja hoitajia en voisi edes kuvitella ja niin haikeaa, että esikoisen eskari päättyy ja ensi syksynä kouluun.. Toivottavasti kakku maistui kaikille!
Pohja:
4 munaa
 2dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi varoen munasokerivaahtoon. Paista 200 asteessa kunnes pohja on kypsä.

Täyte:
1 dl Flora Vanillaa
1 prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta
Tuoreita mansikoita ja säilykepersikan paloja
Kostutus vaniljamaidolla, pursotukset Flora Vispiä
Vatkaa Flora Vispi, notkista tuorejuusto ja sekoita Vispiin yhdessä vaniljakreemin kanssa. Pilko mansikat ja persikat ja lisää ne täytteeseen. Gluteeniton kakkupohja on koostumukseltaan ihanan kuohkea ja aivan pieni määrä kostutusta riittää. Täytä kakku ja koristele Flora vispillä ja tuoreilla marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti