Lupasin leipoa ystävän pojan 4-v synttäreille suklaaleivoksia ja näitä sitten vesi kielellä väkersin. Leivokset ovat TODELLA suklaisia ja meheviä ja mikä sen parempaa, kuin kaveriksi kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita. Suosittelen kokeilemaan! :) Ohje on muunneltu Kodin Kuvalehden Sokerina pohjalla-kirjasen vadelma-suklaabrownies-ohjeesta oman makuni mukaiseksi. Kuorrutteena helppo suklaa-jugurttikuorrutus. Ohjeesta tulee yksi pellillinen leivoksia.
Pohja
-300g voita
-200g tummaa suklaata
-6dl sokeria
-6 munaa
-4tl vaniljasokeria
-4dl vehnäjauhoja
-2tl leivinjauhetta
-2dl kermaviiliä
-sulata voi kattilassa, lisää suklaa ja sekoita kunnes tasaista, anna jäähtyä
-vaahdota munat ja sokeri, lisää joukkoon jäähtynyt voi-suklaaseos ja keskenään sekoitetut kuivat aineet, lisää lopuksi kermaviili
-paista 175 asteessa alatasolla n.30min, jäähdytä
Suklaakuorrutus
-200g tummaa suklaata
-200g maitosuklaata
-n.2dl vaniljajugurttia
-sulata suklaat varoen mikrossa, sekoita jugurtti joukkoon ja levitä nopeasti pohjan päälle, anna jähmettyä kylmässä pari tuntia, leikkaa annospaloiksi (saat siistit palat kastamalla veitsen kuumaan veteen leikkauskertojen välissä), koristele kermavaahdolla ja mansikoilla
Syntisen hyvännäköisiä leivoksia!
VastaaPoistaNoita on pakko tehdä joku päivä! On niiin hyvännäköisiä! Onneksi eksyin blogiisi, taidanpa jäädä seurailemaan tarkemmin. Voipi olla, että antamasi ohjeet pääsevät loistamaan myös minun blogissani sitten!
VastaaPoistaIhanaa maanantain jatkoa sinne suunnalle!
- Jaana "Kainuunkadulta"
Kylläpä blogissasi on herkullisen näköisiä leivonnaisia. Nämäkin näyttää ihan tosi hyviltä. Linkitin blogisi, toivottavasti sopii :)
VastaaPoistaIhanan näköisiä leivoksia <3
VastaaPoistaAivan uskomattoman hyvän näköisiä! Kuten muutkin kakkusi ja leivoksesi!
VastaaPoistaJukra miten herkullisen ja kauniin näköisiä leivoksia :)
VastaaPoistaOnpas ihana blogi sinulla! Todella herkullisen näköisiä ja kauniita nämäkin suklaaleivokset! Klikkaankin itseni lukijaksi :)
VastaaPoista300g voita, 200g tummaa suklaata, pohjaan 400g suklaata...
VastaaPoistaNAM, mutta... :D
No näähän on vaan pieniä suupaloja! ;)
VastaaPoistaKokeilin eilen ja teen toistekin! Onko näiden tarkoituskin jäädä sisältä mutakakkumaisen "raa'aksi"?
VastaaPoistaJoo kyllä browniesin tarkoitus on jäädä sellaiseksi tahmeaksi. Jos haluaa, niin paistoaikaa voi tietysti myös pidentää.
VastaaPoista