
300 g suklaata
300 g mantelilastuja (tämän voi korvata suklaalla/pähkinöillä)
2½ dl tummaa ruokosokeria
1½ dl tomusokeria
2 munaa
4½ dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
1 rkl vaniljasokeria
200g huoneen lämpöistä voita
Hienonna suklaa. Sekoita kuivat aineet ja suklaa, lisää munat ja voi, sekoita. Tee taikinasta pieniä noin 1cm paksuisia kekoja leivinpaperin päälle tai pyörittele palloiksi ja taputtele pellille, js haluat kauniimman muotoisia (ota huomioon, että paistuessaan keksit leviävät, joten kovin suuria ei kannata muotoilla). Paista 150 asteessa noin 10-15min, mutta älä yhtään pidempään
-HUOM! tämä paistoaika riittää! Keksit ovat pehmeitä kun otat ne uunista, mutta kovettuvat jäähtyessään. Niiden on tarkoitus jäädä sitkeän tahmeiksi!
-HUOM! tämä paistoaika riittää! Keksit ovat pehmeitä kun otat ne uunista, mutta kovettuvat jäähtyessään. Niiden on tarkoitus jäädä sitkeän tahmeiksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti