Usein viikonloppuaamuisin kun tytöt katselevat lastenohjelmia on kiva hetki leipoa. Pidän paljon suklaa-ja jugurttirusinoista ja päätin testata Yhteishyvä-lehden ohjetta. Alkuperäisessä ohjeessa ei tosin ollut jugurttirusinoita, mutta laitoin niitä joukkoon. Lopputulos oli se, että parempi syödä suklaarusinat sellaisenaan, kekseissä ne eivät olleet niin hyviä, kuin ajattelin. Mutta ihan syötäviä keksejä ja maistuivat etenkin isommalle tytölle. Mun ikisuosikki on aina vaan chocolate chip cookies, siitä ei pääse mihinkään!
200 g margariinia
1½ dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g suklaarusinoita
200 g margariinia
1½ dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g suklaarusinoita
Vatkaa sokeri ja margariini, sekoita joukkoon muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele lopuksi taikinaan suklaarusinat. Nostele lusikalla taikinasta leivinpaperille pieniä kekoja, joita voit jauhotetuin sormin hieman taputella siistimmiksi, jätä myös tarpeeksi tilaa keksien välille, sillä ne leviävät paistuessaan. Paista 200 asteessa 7-10min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti