lauantai 19. kesäkuuta 2010

Vaniljainen mansikka-raparperipiirakka

Kuinkahan monta vastaavaa piirasta olen lähiaikoina paistellut...aika monta...mutta mansikan, raparperin ja vaniljan makuyhdistelmä on vain niin loistava. Ja mikä parasta, tämä piirakkapohja on ehdoton suosikkini (kaikki ainekset sekaisin), koska aikaa ei valmistamiseen mene paljoakaan ja on paras kaikista testaamistani vaihtoehdoista, pehmeä ja kuohkea. Käytin tähän piirakkaan kaksi ohutta raparperin vartta ja tuoreita mansikoita. Ohje löytyy klikkaamalla tästä.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta! Minulla olisi yksi tyhmä kysymys... :D Tehdäänkö tämä mansikka-raparperipiirakka siis samalla ohjeella kuin tuo mustikkapiirakka? Kun ohjetta klikkaamalla pääsen tuonne mustikkapiirakan ohjeeseen... :)

    VastaaPoista