lauantai 19. kesäkuuta 2010

Mehevä banaani-suklaakakku

 Tämä ohje on helppoutensa takia yksi suosikeistani silloin, kun banaanit alkavat jo tummua ja jäävät syömättä ellei niitä käytä leivonnassa. Kaikki aineet sekoitetaan keskenään ja lopputulos on todella makoisa ja mehevä. Samalla ohjeella olen valmistanut aiemmin muffinsseja ja ohje löytyy täällä.

2 kommenttia:

  1. Ikinä en ole tainnut kommentoida blogiasi, mutta seurannut olen jo pitkään. Sulla on ihania ja selkeitä ohjeita! Kiitos!

    Oletko sulattanut tämän kakun päälle vain suklaalevyn? Tätä pitää testata, koska just sopiva määrä banaaneja on tummunut syömiskelvottomiksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi kun vastaus viipyi...olen lomaillut ja en ole juuri ollut koneella! Mutta olen siis sulattanut päälle yhden levyn maitosuklaata. :)

    VastaaPoista